De boothals; love it!

De boothals, ik ben er zo dol op. Ik kan niet eens precies verklaren waarom ik er zo van hou. All the way blote schouders heb ik wel eens gedaan en dat is ook mooi maar… wat too much. Heb je gelijk bekijks, en dat is nou vaak net niet wat ik wil. Ik zie er liever gewoon steady ok uit. Dus wat het nu is met die boothals… Mijn sleutelbeenderen zijn ook helemaal niet zo duidelijk zichtbaar alsbij de modellen op de foto, maar het flatteert! Ik heb wel een leuk zichtbare taille, volgens mij helpt dat mee. Wat het ook is, who cares. I hope it never goes out of style!

image
Sportieve top van Sissy boy; schip ahoi!
image
Deze fraaie top is van Perfectly Basics. Ik heb liever een driekwart mouw, maar voor de zomer kan dit er best mee door hihi.
image
Top van Vanilia in een prachtige framboosrode kleur. Ik kon m in de sale nog net bemachtigen :-D. En toen was het nog december!