DIY Bucket List 2015

Op mijn Pinterest account heb ik een mooi bord vol met zelfmakers. Ik heb er een aantal geselecteerd die ik dit jaar wil gaan maken. Zoals deze leuke lamp. Er zit een gat in de papieren lamp op mijn dochters kamer, dus dit is naast een leuke oplossing ook gelijk de manier een nieuwe lamp te regelen zonder geld uit te geven. Ik heb er genoeg leuke plaatjes voor. Daarbij lijkt het me ook nog eens een leuk klusje.

image

Ook wil ik een eigen kaart met pen maken. Of met een mooie quote, of zoiets als hier onder. Ik zie mezelf al op de camping zitten en hier aan werken komende zomer. Lijkt me heerlijk ontspannend. En dit soort klusjes vinden mijn meiden altijd heel gezellig omdat ik dan bij ze aan tafel kom zitten terwijl zij tekenen.

image

Deze kroontjes wil ik met mijn dochters maken. De jongste voelt zich helemaal prinses dus deze zullen wel in de smaak vallen. Het is een mooi eenvoudig projectje voor een regenachtige middag lijkt me.

image

Verder wil ik nog de volgende dingen doen:

– voor allebei mijn dochters een jurkje naaien, net als in 2014

– een stempel gutsen

– een collage maken

– kaarten en enveloppen maken

– een slinger of vlaggenlijn maken

En er zal vast nog wel wat bijkomen dit jaar. Welke zelfmaak-voornemens heb jij?