Run Ella Run

Gisteren ben ik weer gestart met hardlopen. Ik loop met Renate Wennemars en train om 5 km te kunnen lopen. Sommige dames in mijn omgeving kunnen dat ongetraind, maar mijn conditie is niet zo fantastisch. Een blessure ligt op de loer als ik het niet voorzichtig opbouw. Deze winter heeft mijn training stil gelegen. Lopen in de regen trek ik slecht. In de kou was het echter prima, lekker fris.

Mijn oudste dochter wil ook graag sportschoenen. Ik heb me ook bedacht dat ik haar wil betrekken bij mijn training. Eens kijken wat ze kan, ik ben wel benieuwd. Een klein rondje met haar en daarna zelf verder had ik me bedacht. Die schoenen wil ik in februari op de kop gaan tikken, eens kijken waar ik een budgetvriendelijk paar kan vinden. De jongste zal er ook wel voor te porren zijn en anders loopt het gelijk in de papieren. Daarbij is het wel fijn als ze de schoenen ook aan kunnen tijdens een mooie boswandeling of in de speeltuin.

Maar met het opvolgen van mijn goede voornemens zit het dus best snor. En nu volhouden!

2015/01/img_0413.jpg