Lentekriebels

De lente, ik heb er zo’n zin in! De voorjaarsvakantie is hier net begonnen, maar vanmiddag hagelde het nog. Gelukkig kwam ik gisteren bij Xenos al wat in de lentestemming. Ik kocht er een grijs klembord in de vorm van een huis en wit-roze kaarsen. Vandaag deed ik er met tulpen nog een schepje bovenop. Lente zal het zijn, al is het maar in huis!

collage-2015-02-21

Ook mijn lunches van de afgelopen dagen waren lenteproof. Licht, kleurrijk en vol vitamines. Het gaat goed met mijn voornemen gezond te eten. Dat is ook niet zo moeilijk als je zalmtartaar met wakame of een salade met 5 verschillende soorten groente mag eten. Ik moet er wel de tijd voor nemen, want het kost wat (voor)bereidingstijd. Maar dan heb je ook wat!

collage-2015-02-21 (1)

Op mijn werk worden afspraken ook geregeld tussen de middag gepland. Dan zou ik voorheen snel een broodje hebben gehaald. Dinsdag stond ik al om 11 uur bij de saladebar om een meeneemcup te vullen. Ik hoop dat deze nieuwe manier van eten goed tussen mijn oren blijft zitten. Dat is toch de plek waar de verandering met name moet plaatsvinden. De rest van mijn lijf profiteert. Dat merk ik en dat motiveert. Ik heb meer energie en minder last van vermoeidheid. Ook ben ik al wat afgevallen. Dat gaat de goede kant op!

Krijg jij ook goede zin en frisse moed van de lente? Wil je meer weten over mijn nieuwe eetpatroon? Laat het me vooral weten!