Sneaker time!

Zoals ik eerder vertelde wil G graag renschoenen. In het voorjaar is een fijn stel sneakers natuurlijk onmisbaar. En op een rustige avond zocht ik zomaar een fijne selectie bijeen. Oops I did it again!

collage-2015-03-02 (2)

1. Deze leuke All stars spotte ik bij Wicor Telkamp. Stars and stripes, I like it! 2. Deze echte meidengympen zijn van Mim pi. 3. H&M heeft veel leuke gympies in verschillende kleuren. De beste budgetkeus als je het mij vraagt. 4.  Deze zomer heeft Zara een sportcollectie waar deze schoenen bij horen. Zuurstokroze zal het wel goed doen bij m’n meiden.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik natuurlijk ook leuke gympen voor grote meiden tegen. Zijn ze niet super?! Met zo’n paar ga ik vrolijk de lente in!collage-2015-03-02 (3)

1. Roar! Omoda heeft deze leuke pantergympen van hun eigen merk. 2. All stars zijn altijd goed. Bij dit paar viel ik voor alle mooie tinten blauw. 3. Stoer met bloemen. Palladiums zijn weer helemaal terug van weg geweest.

En heb jij al een wishlist voor de lente? Welke sneakers draag jij het liefst?

3 gedachten over “Sneaker time!”

Reacties zijn gesloten.