Favorieten voor kleine dames

Van iedere zomercollectie die uitkomt heb ik wel mijn favorieten. Voor onze kleine dames is ook zoveel moois te krijgen. Kijk je mee naar de items die mijn aandacht trokken?

topitm_summer_2015_meisjesjurkje_ muus
TOPitm

Ontdek TOPitm

Een merk dat je nog niet overal ziet is TOPitm. De dames achter TOPitm laten hun fans meebeslissen over de ontwerpen via social media. Dan krijg je dus precies wat je leuk vindt! Super cute toch, deze tuniek? Ook voor jongens is een lijn met stoere basics ontwikkeld.

5788601802_2_7_1
Zara

Geïnspireerd door Molo

Kennen jullie Molo? Dit merk maakt van eenvoudige modellen met prachtige (foto)prints echte eyecatchers. Hele mooie kwaliteit, maar het kost ook wel wat. Daarom vind ik het leuk om te zien dat Zara en H&M zich laten inspireren door Molo. Zoals met deze legging. Molo maakte ze met tijgers en dalmatiërs, Zara met een kat. Heel leuk onder een eenvoudig (spijker)jurkje.

OS9C0289_corr_large
Mim-pi

Kniekousen en broekjes voor onder een rok

En dragen jullie meiden ook kniekousen? Ik vind ze zo lief staan. Een leuk stel kousen maakt een setje wat mij betreft helemaal af. Zowel Br@nd als Le Big als Mim-pi hebben kousen in de zomercollectie opgenomen. Maar Hema biedt natuurlijk ook uitkomst voor leuke sokken en leggings. Zo’n budgetoptie is wel zo fijn, dan is een keer vallen geen drama. En vallen ze een keer een gat in een legging, dan knippen wij ze af. Even omzomen (thanks oma) en we hebben weer een broekje voor onder een zomers rokje. Dat voorkomt dat ze in hun blote achterste aan de rekstok hangen. Lijkt dat je nu ook fijn maar ben je niet zo handig? Br@nd en Claessens hebben ook van die broekjes in hun collectie.

Wat zijn de favorieten van jouw dames? Welke collecties heb jij bewonderd? Ik ontdek graag iets nieuws!