Scones bakkende beachhouse rocking ballerina met nieuwe coupe; mijn zaterdag!

Vandaag was een prima dag voor het uitvoeren van mijn plannen. Ik was vroeg wakker en de dag begon dus lekker op tijd. Terwijl de oudste lekker tv keek deed ik al wat inspiratie op voor de rest van de dag. Dat begon al met een fijn ontbijtrecept.

foto 2 (7)

Blueberry scones

Susan van Smulpaapje zette vanmorgen dit recept¬†voor scones online. Ik verving de yoghurt door een extra ei en gebruikte 200 gram speltbloem en 75 gram havermout. En ik deed blauwe bessen (uit de vriezer) en rozijnen in het deeg. Omdat het nog vrij plakkerig was heb ik een muffinvorm gebruikt. 15 minuten in de oven en klaar. Het was echt zo’n snel recept als beloofd. Oh ja, lekker was het ook.

foto 4 (1)

Coupe soleil?

Toen ik vanmorgen bij de kapster mijn inspiratiefoto liet zien was haar eerste reactie: ‘Zo blond?!!’ Waarop ik dus ook aan haar kon uitleggen dat het om het model ging, niet om de kleur. Ik kreeg al visioenen van oranje-geblondeerd haar (dat gebeurt als je mijn haar ontkleurt), brrr… Maar goed, het kapsel, daar kon ze wel wat mee. Ik ben heel blij met het eindresultaat.

foto (10)

Key West Beachhouse

Na het bezoek aan de kapper gingen we met z’n vieren op weg naar Key West Beachhouse. We hebben er geluncht terwijl we over het water uitkeken. De broodjes, de sfeer, het bedrag op de rekening, alles was dik in orde. Onze dochters voelden zich er prima op hun gemak. Er werden kleurboeken gehaald en de serveerster kreeg een dikke high five bij het weggaan.

foto (11)

Raine

Toen we thuis kwamen was mijn pakketje van Raine bezorgd! Raine Rocking Ballerina’s is een online store met o.a. hele leuke stoere shirts. En laten die nu net in de aanbieding zijn; 3 voor de prijs van 2. Het shirt op mijn foto zat ook in het pakketje. ‘Rebel of the blog’ staat er op :-D. Op mijn twee andere shirts staat ‘Formidable’ en ‘Invite me backstage’. Ik kan daar wel om grinniken. Wat ik ook erg kan waarderen aan deze shop is de persoonlijke touch bij je bestelling. Bij je eerste bestelling mag je een letter armbandje uitzoeken, je bestelling is verpakt in een mooi linnen tasje en ik kreeg een handgeschreven berichtje bij mijn shirts. Ik bestelde er dus al een keer eerder, toen dit stoere sweatshirt. Ook voor je kids kun je er shirts met hippe prints vinden, dus echt een keer kijken!

Dus dat was zaterdag people! Heerlijk dat er nog wat weekend over is! Hoe was jouw dag? Heb je ook leuke dingen gedaan?

3 gedachten over “Scones bakkende beachhouse rocking ballerina met nieuwe coupe; mijn zaterdag!”

  1. Hoi Ella,
    Een leuke zaterdag zo te lezen :). Gaaf he nieuwe coupe! Ik krijg ook de kriebels wat mijn haar betreft. Weer wat langer of toch weer super kort? Maar even kijken de komende keer bij de kapper. Je hebt leuke shirts op de kop getikt! Heb al even gekeken op de site. Volgens mij is de actie afgelopen… Helaas. De strandtent ziet erg erg leuk uit! Ga ik onthouden voor als ik weer een keer in de buurt ben. Fijne zondag!
    X

Reacties zijn gesloten.