Playlist maart – Concert Racoon

Gisteren reed ik met mijn jongste dochter van Utrecht naar Groningen. Genoeg tijd om weer wat lekkere muziek te luisteren in de auto. ’s Avonds ging ik naar het concert van Racoon met mijn zus. Dus in de auto namen we alvast een voorproefje.

Het concert en Matt Simons

Het concert was top! Prachtige muziek, goede sfeer. Matt Simons (oa bekend van With You en Catch & Release) stond in het voorprogramma. Dat was een lekker begin. Voor liefhebbers van Gavin Degraw en James Morrison een aanrader. Daarna maakten de jongens van Racoon er een mooi feestje van.  Oceaan en No Mercy waren mijn favorieten van de avond. Op YouTube vond ik een volledige concertregistratie, zodat je een idee kunt krijgen hoe de band live is.

Bijpraten en een verrassing

Tijdens onze avond samen hadden mijn zus en ik de kans weer eens bij te praten. Vanwege de afstand tussen onze woonplaatsen zien we elkaar niet zo vaak.  Het was reuze gezellig. In de tussentijd werd onze jongste lekker verwend bij opa & oma. En na een kort nachtje (lang leve de zomertijd…) reden we vanmorgen weer samen naar Utrecht. Waar me een hele leuke verrassing stond te wachten. Wat dat was vertel ik een andere keer!

Ben jij de laatste tijd nog naar een concert geweest? Of heb je er één in de planning? Ik ben benieuwd!