Arnhem in foto’s – Loft en Hemels

Deze week was ik een dag vrij. Dat werd een dagje Arnhem met mijn oudste zus. De aanleiding was een stukje in een tijdschrift dat ik las over Loft. Een prachtige winkel met kleding en woonitems, voornamelijk in zwart-wit. Ik bewonderde er de kleding van 10days (ook voor kids!). Ik zag er heel veel mooie eenvoudige armbandjes en toffe meubels op de bovenverdieping. Uiteindelijk ging ik er weg met een zwart-wit vestje van Saint Tropez en twee leuke kaarten met tekst.

foto 1 (8)Hemels

Rond lunchtijd waren we net bij patisserie Hemels. Die zaak deed z’n naam eer aan. De lunch was top. Ik at er toast met avocado, tomaat, ei, feta en bacon. Daarbij een huisgemaakte Ice tea van Earl Grey en met munt. Oh ja, en een chocoladetruffel met karamel en zeezout toe. Die was echt verrukkelijk.

foto 2 (8)Ook nog leuk

Twee andere leuke adresjes vond ik Van mij (denk o.a. Rice, Kånken rugzakjes en veel mooie stationery) en Dutch Things and More.

foto 3 (6) Bij die laatste kon ik de notitieboekjes van Bl-ij niet weerstaan. Deze boekjes komen uit de jubileumcollectie en hebben gouden accenten. Een beetje ekster ben ik wel. Op de foto zie je ook nog het vestje en de kaart die ik kocht bij Loft. Nog een laatste tip; die dag stapten we ook even binnen bij de Scotch & Soda winkel. Daar rook ik de eigen geur van dat merk, Barfly. Lekker!!

Ben je al eens in Arnhem geweest? Kom je er graag? Heb jij er favoriete adressen?

4 gedachten over “Arnhem in foto’s – Loft en Hemels”

 1. Ik kom er (vanuit Duitsland) te weinig, maar als ik er ben om een goede vriendin te bezoeken, gaan we graag naar the English Tearoom (tegenover de synagoge in de Pastoorstraat) voor een high-tea. Die scones….!
  Hemels is inderdaad ook, wel, hemels :)

  1. The English Tearoom is er al een tijdje niet meer, jammer genoeg!!! Anderhalf jaar geleden zijn ze gestopt.
   Ik mis The English Tearoom nog steeds, heerlijk Engels ontbijt en vriendelijke bediening. Hoop dat het te zijner tijd weer terugkomt in het centrum van Arnhem.
   Marion

Reacties zijn gesloten.