Paasweekend met veel foto’s

Dit Paasweekend was dik in orde! Dat had een aantal redenen. Ik zag m’n vriendinnen en ruimde mijn garderobekast op. We hebben lekker gegeten met familie en gingen een frisse neus halen. Ook kreeg ik onverwachte post en ging er een interview met mij online.

Eten bij Pernikkel

foto 4_1

Zaterdagavond at ik met vriendinnen D en S bij Pernikkel in Groningen. Het eten was heerlijk, eenvoudig maar met ‘echte’ smaken en alles supervers. Het menu is klein en wisselt om de week. Het is een ruim restaurant en je kunt er ook ontbijten en lunchen. Ook prima geschikt om met je kids heen te gaan. Ik at er Spaanse Sopa vooraf, een kippasteitje met salade als hoofdgerecht en huisgemaakte kokostaart toe. Dat was voor herhaling vatbaar, alleen dan zou ik de chocoladetaart nemen die mijn vriendin koos, die zag er zo lekker uit. En dan merk ik eens te meer dat het bloggen voor mij nog geen routine is, want ik ben vergeten mijn hoofdgerecht te fotograferen, terwijl dat heel erg lekker was!

Hardlopen

Ik mocht weer hardlopen en omdat we in het Noorden waren liepen manlief en ik samen een rondje van 3 km. Lekker rustig langs weilanden met paarden en met de zon op onze koppies.

Family time!

foto 2_1

We gingen gisteren met de familie van mijn man gourmetten. Met good old huzarensalade erbij, die ik mooi mocht maken. Zoals je ziet ben ik van de symmetrie. Althans, daar deed ik mijn best voor.

foto 1_1

Mijn schoonzus leerde me een visgraatvlecht maken. Zo had onze oudste gelijk een mooi kapsel die dag. Zij blijkt geregeld Youtube-tutorials te kijken met haar dochters, handig!

Weer thuis

foto 3_1

Bij thuiskomst had ik post van vriendin S. Omdat ze bij die spreuk aan mij moest denken. Ik ben heel nieuwsgierig naar de thee. Met zo’n naam moet het wel heel lekker zijn lijkt me. En onverwachte post is natuurlijk super lief!!!

foto (13)

Vanmorgen ging ik mijn garderobekast te lijf. Ik was geïnspireerd door deze blog van de Groene Meisjes. Dat leverde een tas met herstelgoed op, een zak vol weggevers en last but not least een overzichtelijke opgeruimde kast. Met daarin alleen nog dingen die ik graag draag. Na het opruimen gingen we nog naar de Bosspeeltuin met onze meiden. Konden ze zich lekker even uitleven.

Interview online

Vanmiddag zag ik dat mijn interview voor Ren Mama Ren live is gegaan. Het contact met andere bloggers is één van de vele dingen die ik zo leuk vind aan bloggen. Dan komen dit soort dingen zomaar op je pad.

Ik hoop dat jij ook een fijn weekend hebt gehad waarin je ook goed kon opladen.  Heb je iets gedaan, gegeten, gehoord of gezien dat je me kunt aanraden? Laat het me weten, dat vind ik heel erg leuk!

2 gedachten over “Paasweekend met veel foto’s”

  1. Wat een lekker paasweekend heb je erop zitten zeg. En die visgraatvlecht is echt prachtig, mij lukt dat tot op heden dus nog steeds niet haha. Jaah! Lekker opruimen is ook altijd erg fijn, ook ik moet een keer mijn kledingkast onder handen nemen :-) En wat leuk van je interview: ik ben benieuwd. X

    1. Wat een leuk blog heb jij ook Deisy! Dank voor je reactie. Zien we binnenkort jouw kast online?

Reacties zijn gesloten.