Dit weekend; topprestaties, koek en prijzen

Mijn weekend was weer fijn. Wat wil je ook met die twee heerlijke zonnige dagen? Maar los van het mooie weer leverde mijn zus een wereldprestatie, kregen we logees, maakte ik een koek en kreeg mijn dochter een prijs. Als klap op de vuurpijl zag ik nog een leuke aanbieding die ik met jullie wil delen.

foto 1 (11)

Munt for me

Op vrijdag was ik thuis met onze jongste. Het was een relaxte dag die begon met een kopje muntthee uit eigen tuin. Vorig jaar plantte ik een muntplant die het niet zo goed deed. Maar de plant heeft voor dit jaar nog een verrassing in petto. Hij is gaan woekeren door het kruidenkrat heen, hoera! More munt for me!

foto 2 (11)

Koek!

Ook bakte ik een chocolate chip koek, die geinspireerd was op dit recept van Ohmyfoodness. Ik mengde 300 gram zelfrijzend bakmeel met 1 ei, 150 gram witte basterdsuiker, 220 gram boter, 1 tl vanille-aroma, wat zout en twee chocoladerepen in stukjes; 1 wit en 1 puur. Ik deed ‘m 30 minuten op 200 graden in de oven, maar dat was voor het goede wat te lang. Daardoor was het meer een soort kruimelige boterkoek, ik had ‘m liever wat chewy gehad. Ach, better luck next time. Met hulp van onze gasten was de koek toch snel op.

foto 3 (7)

Gewonnen gympen

’s Avonds werden de gympen van Braqeez afgeleverd die ik won bij Voormijnkleintje. Ze zijn fantastisch! Hartstikke stoer! G is er heel erg blij mee. Helaas zijn ze nog wel te groot, maar dan hebben we er over een tijdje wel plezier van.

Logeerpartij

Op zaterdag ging ik ’s ochtends even rennen, maar dat werd een rommelig rondje. Daarna kwamen onze logees. Mijn twee neefjes kwamen logeren omdat mijn oudste zus de marathon van Rotterdam ging lopen! Het werd een gezellige logeerpartij met een film op de bank vanwege het slechte weer. Ook zijn er knikkerbanen gebouwd, moppen voorgelezen en tijgers ge├»miteerd. Reuze geslaagd.

De marathon

Vandaag reed ik dus met mijn neefjes naar Rotterdam om ze weer te herenigen met mijn zwager. Mijn zus was ondertussen al gestart met haar tocht. En ze heeft de marathon uitgelopen. De hele familie is super trots! Tijdens zo’n dag appen we wat af met de hele clan, iedereen leeft mee. Het was een mooie dag!

11119105_754104088021313_3736206556623668291_n

Must beads actie

Op de valreep van vandaag zag ik nog een leuke actie van Annetta van Must Beads. Wat een cuties deze armbandjes! Maar je moet er wel snel bij zijn!

Hoe was jouw weekend? Heb je de marathon gelopen of lekker op de bank gehangen? Of vond je een leuke middenweg?