Instagram challenge Mei – hulp gezocht!

3a52cb12cb2ca48595b660283af505ee

Mooi hè, deze bloem. Deze groeide bij ons appartement op Kreta. Wat een kleur! Ik heb geen idee welke bloem het is, misschien weet jij het?

Challenge

Ik bedacht me deze vakantie dat ik mezelf wil uitdagen. Time for a challenge! Instagram gebruikte ik al wel privé, maar nog niet voor mijn blog. Daar heb ik nu verandering in gebracht. Mijn profiel vind je hier. Deze maand maak ik iedere dag een foto. Het wordt een afvinklijstje. Daar heb ik een zwak voor; het schreef zo lekker weg. Ook vind ik het heel erg leuk foto’s te maken. Het daagt me uit er steeds beter bij na te denken. Deze bloem is de start van mijn online uitdaging.

Steekwoorden

Mijn belofte is als volgt. Aan de hand van de volgende steekwoorden maak ik iedere dag in mei een foto: Design, Bloem, Pump, Vis, Pop, Thuis, Papier, Dier, Zoet, Boek, Geluk, Sleutel, Koffie, Vervoer, Print, Water, Stad, Tas, Hart, Muziek, Haar, Lach, Gezond, Juweel, Man, Tekst. Dat zijn er 26. Dat betekent dat ik nog 5 steekwoorden zoek. Die opdrachten mag jij me geven! Iedere week krijg je een update op mijn blog.

Dus, wat worden mijn laatste 5 onderwerpen voor mijn Instagram challenge? Je mag hier reageren, maar ook via mijn social media. Be gentle ;-)!

4 gedachten over “Instagram challenge Mei – hulp gezocht!”

  1. Wat een superleuk idee Ella! Ik heb een steekwoord voor je deze maand: Passie
    Nu al benieuwd welke foto daarbij hoort voor jou ☺️

  2. Leuke challenge! Ik zal je even in de gaten houden op Instagram. Lastig om nog iets voor je te bedenken. Maar snack? Lief(de)? Zijn misschien nog iets?
    Succes met je challenge.

Reacties zijn gesloten.