Instagram Challenge – Update week 2

Wat hebben mijn favoriete boeken, een enge internetbezoeker en een confronterende foto met elkaar te maken? Op het eerste gezicht niet veel, maar dan heb je mijn Instagram nog niet bezocht! De tweede week van mijn Instagram challenge is alweer voorbij. Dat betekent dat ik weer 7 foto’s voor jullie heb. Neem dus maar snel een kijkje achter mijn scherm.

De resultaten van week 2

In week 1 maakte ik foto’s met de woorden Lol, Juweel, Lach, Zoet, Thuis, Print en Dier. Deze week waren het Boek, Liefde, Tas, Pump, Haar, Energie en Vis.

Boek

Dag 9: BOEK: In dit rijtje zie je een paar van mijn favoriete boeken door de jaren heen. Boeken die ik al meer dan eens heb gelezen, maar ook handige of inspirerende boeken die ik vaak uit de kast pak. Van rechts naar links: Eat Pray Love van Elisabeth Gilbert, 100% New York, De Chirurg van Tess Gerritsen (momenteel op mijn nachtkastje), Phileine Zegt Sorry van Ronald Giphart, Kidsproof Dagjes uit, Ronja de Roversdochter van Astrid Lindgren, De Foodloversguide van Janneke van Amsterdam, Hoe word ik een goddelijke huisvrouw van Nigella Lawson en Ze lopen gewoon met me mee van Margaret Mahy & Steven Kellog.

Handen

Dag 10: LIEFDE: Op Moederdag verzamelde ik de handen van mijn dochters en mijn moeder om deze foto mee te maken. Het was een fijne dag, vooral omdat we met familie waren. Ook werd ik schandalig verwend met twee knutsels, een lekker geurtje (Barfly van Scotch & Soda) en to top it off: Australian bonbons! Lucky me!

Tas

Dag 11: TAS: In onze keuken hangt een rek (dat laat ik je een andere keer nog eens zien). Aan dat rek hangt regelmatig één van mijn tassen. Deze keer twee; mijn nieuwe My Paper Bag en mijn festivaltasje van Cowboysbag. Weinig inspirerend eigenlijk dit steekwoord, maar goed, al doende leer je. Ik heb nog overwogen de inhoud van mijn tas te laten zien, maar dat bewaar ik voor een volgende keer.

Pump

Dag 12: PUMP: Op de twaalfde dag postte ik mijn zomerse peeptoes. Reuze onschuldig leek me. Weinig spannend ook, want ik had ze al de hele dag aan ;-). Op Instagram kreeg ik echter heel vlot een volgmelding en de vraag welke maat schoen ik droeg. Van een ‘dame’ met wel heel bijzondere foto’s op haar account. Brrr… Ook Instagram kent dus z’n fair share of engerds. Blocken maar!

Haar

Dag 13: HAAR: Iedere ochtend ga ik aan de slag met het haar van Goldielocks. Onze oudste heeft haar tot halverwege haar rug en het dikke haar van haar moeder. Echt strak vlechten kan ik niet. Daarom werd het deze nonchalante coupe. Wel mooi, maar niet geschikt voor school. Daarom deed ik het nog een keer over. Ook een terugkerend ritueel bij ons aan de keukentafel. Ik moet maar eens zo’n cursus gaan doen, of in de leer op Youtube.

332a17d9ad87cdcaaeb358e6e800891e

Dag 14: ENERGIE: Voor mij was dit een foto die ik heb betwijfeld te maken. Maar het is zo; voor mijn energie ben ik afhankelijk van kunstmatig schildklierhormoon. Dat slik ik dus iedere ochtend trouw in de vorm van tabletjes Thyrax. Dat blijft zo totdat ik (knock on wood) een oud vrouwtje ben. Mijn lichaam maakt antistoffen aan tegen mijn eigen schildklierhormoon. En dat hormoon heb je nodig om voldoende energie te hebben om je dagelijkse dingen te doen. Thyrax helpt me geweldig, ik voel me niet ziek en heb geen beperkingen. Toch was deze foto voor mij confronterend, simpelweg omdat ik bij een positief woord als Energie liever niet aan medicijnen zou denken.

Vis

Dag 15: VIS: Toch maar afsluiten met iets luchtigs. Ik gaf mijn moeder jaren geleden al dit tafelzeil. Het past heel goed in de huidige zwart-wit trend, maar het is helaas niet meer te koop.

Dit zijn de steekwoorden die nog over zijn voor de overige 16 dagen: Design, Tekst, Pop, Papier, Geluk, Sleutel, Koffie, Vervoer, Water, Stad, Hart, Muziek, Gezond, Man,  Passie en Vuur. Er zitten lastige tussen, dus ik ben alvast wat vooruit aan het denken. Gelukkig doe ik op Instagram een hoop inspiratie op, wat een prachtige foto’s daar. Binnenkort krijg je dan ook mijn favoriete Instagrammers te zien. Bij deze beloofd. Tot snel!

4 gedachten over “Instagram Challenge – Update week 2”

  1. Zelf gek op IG ! Vind dit dus een leuke post en een originele insteek.
    Verbaast me niks zulke creeps vind je overal. En zeker op t www. Maar op IG ben k ze nog niet tegengekomen.
    Thanks for sharing

    1. Dankjewel! Een echt held ben ik dus ook niet, maar ik vind het wel leuk om te doen. En mijn dochter vindt het ook wel gezellig dat gefrut aan haar haar, dus dat scheelt.

Reacties zijn gesloten.